Zaterdag 25-1 TABOE
Geplaatst door webmaster op 29-12-2019 19:12

Beste Taboe Deelnemers,

Nog gauw even de mooiste wensen voor allen. Maak er mooie kerstdagen van, een fantastisch nieuwjaar met thermiekvolle magische vluchten. Keep it safe!

De tweede TABOE dag van deze winter staat zaterdag 25 januari op de planning. We hebben weer enthousiaste sprekers bereid gevonden om met jullie al hun kennis en geheimpjes te delen.

09:00 uur Ontvangst

09:30 uur Efficiënt Steken – Jeroen Verkuijl

11:00 uur Hoe vlieg je 1.000 km – Alfred Alfers

12:15 uur Lunch

13:00 uur Snelheid maken - Ronald Termaat

14:15 uur Workshop Vluchtcomputers – Glider Pilot Shop René de Dreu & Maurits Dortu

16:00 uur Borrel

Houdt er rekening mee dat het programma vaak iets uitloopt.

Locatie Oude Vliegbasis Soesterberg bij de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen, volg borden NMM (Nationaal Militair Museum). Zie bijlagen voor de route.

Toegang tot het veld:
De ACvZ vliegt vanaf vliegveld Soesterberg. De toegang tot het zweefvlieg veld is via het parkeerterrein van Nationaal Militair Museum aan de Verlengde Paltzerweg weg in Soest. Indien u met de auto komt kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats van het museum en dan te voet verder gaan naar de ACvZ. (of een clublid bij de slagboom toevallig treffen en mee rijden ;)) Als u al fietsend of lopend bent is dit niet van toepassing en kunt u verder fietsen/lopen. U loopt/fietst in het verlengde van de ingangspoort langs het museum op (het museum is dan aan uw linkerhand) tot u bij de slagboom komt. U gaat langs deze slagboom op en blijft alsmaar rechtdoor lopen tot de derde verharde weg aan de linkerkant. Daar vind u het toegangshek naar het zweefvlieg veld, hier dient u een ACvZ-lid te bellen om het hek voor u open te doen. Kaartje: KLIK

Vergeet niet eventjes de kosten voor de dag over te maken deze zijn € 10,- p.p.p.k. hierin zit stoelhuur, drankjes, lunch, fruit en snacks inbegrepen.
IBAN: NL11 ABNA 062 545 6459  BIC: ABNANL2A (cash niet mogelijk!)
T.n.v. N.R. van der Neut te Haarlem O.v.v. TABOE deelname

Mocht je onverhoopt toch verhindert zijn, no problem! Iemand extra meenemen kan ook. Laat dit dan even per email aan ons weten zodat we hiermee rekening kunnen houden met de boodschappen.

Problemen? Vragen? Mailen neut@iae.nl bellen kan ook als het écht niet gemaild kan worden 06 - 28 666 009


Groeten van het TABOE organisatieteam,

Natasja van der Neut (ACvZ)
Arie van der Kuil (ACvZ)
Frans de Guise (ACvZ)
Loek Schot (ACvZ)